Více o Nokia E70 Black včetně technických parametrů a příslušenství naleznete na kartě Nokia E70 Black
Symbian smartphone s vyklápěcí QWERTY klávesnicí, 2 MPx kamerou, Bluetooth, Wi-Fi, paměťovými kartami miniSD, hudebním přehrávačem a podporou sítí UMTS......
nové zprávy z infolinky!
25.07.2006 20:19xmann
Čau chlapy,tak mám pro vás špatnou zprávu,už mě nebavilo čekat a denně zkoušet,jestli už mobil není v prodeji,tak sem napsal na info linku a dostal sem odpověď,že datum prodeje zatím není znám,a asi se k nám ani nedostane.A že bude nejspíše přeřazen do archivu.Pokud byste někde našli prodej E70 dejte mi prosím vědět na mejl.Čus a díkec :)
Já se snad nedočkám!!!
07.05.2006 15:41Čekatel
www.nokia.de
Voraussichtlich im 2. Quartal 2006
http://www.nokia.co.uk/nokia/0,,82891,00.html
Planned for late 2nd quarter of 2006
auuuuuuuuu
06.06.2006 17:28ozzy
to je hrůza to čekání ... todle mi (nám) snad dělají naschvál ... já už ho chci :)
KDY???
10.02.2006 21:02xmann
Já doufám,že ho vy kocouři z novehomobilu seženete,protože já ho chci a každej druhej den koukám k vám na stránky,jestli už ho nemáte v nabídce.Kdy bude?Četl sem o něm,že má českou autorizaci,to znamená,že by měl mít češtinu.Já už se nemůžu dočkat.Hoďte sebou.fandím vám! :)
O6bERZQkXL
19.01.2007 18:27pP11akbhHC
dating services dating web site free dating services jewish dating free dating site christian dating
FM rádio??
28.11.2005 06:14Molteni
Na foťák jim každej kašle, stejně to fotí blbě
Prodej?
16.10.2005 11:48Luděk
Proč u Nokie E70 píšete že ji připravujete, když české zastoupení nokie vydalo prohlášení že se u nás prodávat nebude? Z důvodu malého počtu potencionálních zájemců.
Dostupnost
07.03.2006 00:24novak.novak.
Dal jsem si tu praci a obvolal par mist..Takze v Praze na ofic. prod. Nokie mi rekli, ze bude v CR, ale az na podzim. V Londyne na infolince Nokie mi rekli neco lepsiho - ze bude v breznu. Mam ale pocit, ze se slecna na drate jen koukla na jejich ofic. web, kde je uvedeno - 1st Q2006 a jelikoz jsem ji volal koncem unora, tak ji asi doslo, ze by mel byt v breznu. Ve Finsku mi rekli, ze bude dostupny stejne jako v UK. Zrejme je patrne, ze ten telefon taky chci a taky ho checkuju kazdy den;-) Dokonce jsem si vykuchal z webu nokie tu animaci - demo a mam jej na plose ;-) To ze nema radio snad prekousnu tou wifi, ktera je skoro vse, kde se pohybuju. Zdravim vsechny priznivce Nokie E70!
PS: Uvazoval jsem jeste o N6233 a SE K800,ale ty bou kdovi kdy..
a sakra
12.01.2006 09:20ozzy
Tak to mě mrzí, já se na něj těším už hodně dlouho :(
v poho
18.01.2006 16:28Picmák
toho bych se nebál... vždycky se nějaká cesta najde :)
no problem
19.06.2006 17:59ozzy
no já se nebojím, že by nešel koupil, stejně nakupuju polovinu ze zahraničí přes net ...
lokalizaci do češtiny bych ani nechtěl, ale mrzí mě, že ho pořád tak odsouvají, už bych ho chtěl mít :(
Ano, ale...
13.05.2006 17:22Beaver
Ona půjde pochopitelně koupit, někdo ji tak jako tak doveze, otázka je, jestli "neoficiální" verze bude umět češtinu. Pravda, mluvím sice anglicky a mít v mobilu firmware s ENG mi nedělá problém, ale snad nejsme v ČR v době kamenné a zasloužíme si oficiální lokalizaci mobilu.